Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

15 de maig 2013

El TSJ anul·la els comptes de la major urbanització de luxe d'Altea des de l'any 2007

Suspèn les assemblees d'Altea Hills on, entre uns altres, es va permetre a l'hotel de Ballester pagar menys del que li corresponia

Sense comptes ni acords vàlids des de l'any 2007. El Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del Pais Valencià ha anul·lat les assemblees anuals que des de l'any 2007 ha celebrat l'entitat urbanística de conservació d'Altea Hills, la principal urbanització de luxe del municipi i que reporta a l'Ajuntament ingressos milionaris. 

Així es desprèn de la sentència adoptada per aquest tribunal el passat 26 d'abril, en la qual a més valida una sentència del Jutjat del Contenciós-Administratiu número 3 d'Alacant, que dóna una garrotada al Consistori alteà, en considerar que no van exercir la tutela efectiva d'aquesta entitat per a controlar que el seu funcionament fóra ajustat al Dret. 

L'entitat de conservació s'encarrega de pagar tots els serveis d'aquesta urbanització, com la neteja o la seguretat, ja que l'obra encara no està recepcionada per part de l'Ajuntament, que no obstant açò sí cobra impostos i ha de tutelar l'activitat de la mateixa.

La fallada del TSJ dóna la raó a dos propietaris de la urbanització Altea Hills, que des de l'any 2007 vénen recorrent l'adopció d'acords d'aquesta entitat, en entendre que la junta de govern ha impedit en tot aquest temps la participació de tots els propietaris en la presa de decisions, ja que no van ser convocats de forma individual i no van poder assistir a les juntes com estableix la llei. 

Entre els acords adoptats, segons van indicar els dos recurrents, figuraria una modificació de les quotes perquè l'hotel de luxe, propietat del constructor Andrés Ballester, pagara unes quotes de participació anuals per baix de les quals fixaven els estatuts i que podrien arribar a "diversos centenars de milers d'euros", van assegurar. 

Els recurrents demanaran que tornen a celebrar-se totes les assemblees des de 2007, que en els pressupostos s'exigisca el pagament íntegre de totes les quotes i, si l'Ajuntament no propicia la seua celebració, no descarten querellar-se contra el govern local per presumpta prevaricació.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu