Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 de maig 2013

Altea assumirà la gestió del fem a través d'una empresa pública

L'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal ja s'encarrega de la neteja de platges, edificis públics i centres escolars · L’adjudiació és per a 9 anys 

L'Ajuntament d'Altea aprovarà durant aquest matí en ple encomanar els serveis de recollida i tractament de residus sòlids urbans a l'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal, que des de gener de 2012 ja s'encarrega de la neteja de platges, edificis públics i centres escolars. 

Aquest servei el prestava fins ara la mercantil Foment de Construccions i Contractes (FCC), però el contracte portava caducat des de 2007. 

Fonts municipals han assenyalat que assumir la recollida de brossa a través de l'empresa pública permetrà "un estalvi substancial". 

Referent a açò, han afirmat que les empreses públiques "no reporten IVA ni benefici industrial". 

Aquest estalvi "es reinvertirà" en millores del servei, compra de nous camions i contenidors i campanyes de reciclatge, entre uns altres. 

L'Empresa Pública començarà a prestar el servei el pròxim 1 de juny i l'adjudicació de la gestió estarà vigent fins al 31 de desembre de 2022. 

El pressupost anual màxim serà d'1,1 milions d'euros i es mantindrà la taxa, augmentada recentment, que abonen els ciutadans per recollida i tractament de 62,24 euros. 

A més, l'Empresa Pública es farà càrrec del personal i mitjans procedents de l'anterior concessionària. 

Les mateixes fonts han explicat que "el principal objectiu" del consistori serà establir el cost real del servei per a "poder ajustar tant l'import com les tasques exercides".

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu