Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

27 de febr. 2012

Es posa en marxa el Consell Local d’Urbanisme

“El Consell Local ajuda que els polítics estiguem a peu de carrer, escoltant el que la gent ha de dir-nos, i informant-los del que s'està fent en el seu Ajuntament” 

L'ordenança per començar-lo va ser aprovada recentment en el Ple de l'Ajuntament d'Altea però s'ha pres aquesta setmana com punt d'inici per a realitzar la primera reunió del nou Consell Local d'Urbanisme del municipi.

En ella han participat no solament professionals i empresaris relacionats amb el món de la construcció i la compravenda d'immobles, sinó també especialistes en ecologia, paisatge i medi ambient. “Açò és degut al fet que volem contar amb l'opinió de tots, també amb la d'aquells que ens poden ajudar a planificar i gestionar el territori amb més respecte a l'entorn i medi ambient que ens envolta”, tal com ha explicat l'edil d'Urbanisme, Carolina Punset.

La regidora va explicar que el Consell Local, a més de ser una via per a facilitar la participació ciutadana, és una eina per a millorar la gestió del departament. “És important que els polítics siguem ferms en les nostres conviccions i tinguem clares les nostres idees, no obstant això, és igualment transcendent que al mateix temps, siguem capaços d’atendre l'opinió dels experts i acceptar els seus suggeriments quan siguen raonables per a poder millorar la nostra gestió” ha conclòs l’edil.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu