Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de febr. 2012

Milers de valencians clamen de nou contra les retallades de Fabra

Ahir es van congregar més de 360.000 persones a les tres capitals valencianes contra les retallades del Consell · Ací podeu veure un recull de fotografies d'ahir

 Segons xifres oficials, 250.000 persones a València, 75.000 a Alacant i 40.000 a Castelló es van manifestar per protestar contra les retallades del Consell i contra la violència policial viscuda els últims dies a la capital valenciana, convocats pels sindicats de la mesa general de la funció pública, Intersindical Valenciana, UGT, CC OO, CSI•F i FSES, a València, Castelló i Alacant amb el lema de 'No a les retallades en els serveis públics, depuració de responsabilitats en el Consell'.

A l’anterior mobilització, el passat 21 de Gener, al voltant d’uns 300.000 valencians van eixir al carrer, ahir i segons les xifres oficials esta xifra va ser superada i l’èxit de la manifestació deixa clar el descontent de gran part de la societat valenciana amb els seus governants. 

A la manifestació d’Alacant, com es pot veure a la imatge, els bombers també van participar criticant les carències que pateix el sector, els impagaments de la Generalitat i la retallada que es pretén fer als seus sous.

El BLOC d’Altea va tornar a estar present

Com ja va ocòrrer a la passada manifestació del 21 de gener el col•lectiu local del BLOC d’Altea va assistir a la manifestació contra les retallades, situats darrere de la pancarta de la Coalició compromís d’Alacant i amb la companyia entre altres de Mireia Mollà i Aitana Mas.



Els sindicats critiquen durament les mesures de Fabra

Els sindicats consideren que les mesures aprovades pel Consell, el 5 de gener, són 'una nova agressió al personal del sector públic i als serveis que presten'. 'És el major atac de la història; cap altra comunitat ha pres unes decisions restrictives amb aquest abast, per la qual cosa només queda contestar de forma contundent i conjunta a aquesta nova agressió', afirmen els comunicats dels sindicats.

A més, consideren que 'es vol fer pagar la crisi i el malbaratament dels recursos públics a aquells sectors de la població que no l’han provocada; és més fàcil estalviar més de 1.000 milions d'euros amb la retallada de salaris i serveis'.



Podeu veure el nostre àlbum de fotos de la manifestació d’ahir al nostre Facebook.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu