Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

1 de febr. 2012

La Passió baixa el teló

El grup de teatre ‘Pla i Revés’ anuncia que deixarà descansar durant un any aquesta obra

Sonia Cabrera - Marga Riera
Sonia Cabrera, actual presidenta de ‘Pla i Revés’ va anunciar ahir que el grup de teatre local havia decidit no representar aquest any La Passió, per a entre altres coses reparar i modificar l’escenografia de l’obra, que es troba molt deteriorada pel pas dels anys. Així li ho va fer saber a la regidora de Cultura, Marga Riera i així ho van comunicar les dos ahir davant els mitjans de comunicació.

Marga Riera ha detallat que, després de diverses reunions mantingudes amb Sonia Cabrera, la presidenta de Pla i Revés li va comunicar la decisió que havia pres l'agrupació teatral de no portar a terme enguany la representació de 'La Passió', amb la finalitat de realitzar canvis en l'escenografia. A més, tal com ha explicat l'edil popular, Cabrera li va traslladar la intenció de 'Pla i Revés' de potenciar enguany el 'Viacrucis'. Segons ha assegurat Riera, “la decisió de presa per 'Pla i Revés' em va semblar excel•lent”.

Per la seua banda, Sonia Cabrera ha remarcar que la decisió de no representar enguany 'La Passió' és de Pla i Revés, “perquè vam considerar que hem de fer canvis en l'escenografia, que està danyada per ser de fusta, i necessitem fer una Passió renovada, perquè en els últims anys no hem aconseguit omplir el Palau” . Així mateix, Cabrera ha ressaltat que “hem d'obrir mercat, i per això ens plantegem per al pròxim any representar La Passió el diumenge abans del Diumenge de Rams, per a facilitar que vinga més gent de les Parròquies i col•legis catòlics”.

En quant a la representació del 'Viacrucis', Cabrera ha mostrat la seua intenció de potenciar la representació “perquè torne a tenir la mateixa importància a nivell provincial i comarcal que tenia en els últims anys”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu