Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

13 de març 2012

Un incendi causa diversos danys materials a Cap Blanch

El foc es va iniciar a les 6 del matí i va quedar controlat al voltant de les 9

Un incendi a la partida de Cap Blanch, molt prop del polígon industrial de la zona, va provocar al matí d’ahir diversos danys materials a un desballestament d’embarcacions. 

El foc es va iniciar sobre les 6 del matí a un bancal que s’utilitza com a desballestament d’embarcacions velles, tot i que les flames no han arribat a més si que va ser necessària la presència del bombers durant tot el matí per controlar i sufocar el foc, que al voltant de les 9 ja estava controlat i prop de les 13:30 els bombers el van donar per sufocat i van tornar a la base. 

Encara que no ha sigut necessari desallotjar les finques dels voltants i tampoc no hi ha ferits, ha causat nombrosos danys materials a les peces que allí es trobaven. Es desconeixen les causes de l'incendi, però tot fa parèixer que no va ser provocat. Segons paraules del propietari del terreny el foc podria haver-se degut a que “algunes persones van entrar al terreny cercat durant el cap de setmana a tallar ferro per portar-lo a vendre” i alguna espurna podria haver iniciat aquest foc.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu