Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

12 d’abr. 2012

Es crea la Comissió de Seguiment del Front Litoral

L'Ajuntament convoca la Comissió de Seguiment del Front Litoral amb representants dels diferent grups polítics 

L'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, va convocar ahir dimarts una reunió de la Comissió de Seguiment del Front Litoral, per a analitzar la situació actual del projecte, després que el passat 30 de març s'aprovara el Projecte dels Pressupostos Generals de l'Estat per a 2012, que arreplega una partida pressupostària de 3.804.990 euros per a la Remodelació de la Façana Litoral d'Altea. El projecte té continuïtat en els comptes generals de l'Estat per als següents exercicis de 2013 i 2014, i el muntant total destinat pel Ministeri de Medi ambient per al Front Litoral ascendeix a 13.631.620 euros.

Després de tenir coneixement d'aquesta notícia, Miguel Ortiz va convocar la Comissió de Seguiment del Front Litoral, integrada per representants de tots els grups polítics municipals, amb la finalitat d'estudiar detalladament tots els detalls del projecte.
En la reunió van estar presents el propi Alcalde, el representant del Partit Popular i regidor de Presidència, Jesús Ballester, la portaveu de CIPAL i edil d'Urbanisme, Carolina Punset, els portaveus del PSOE i del BOC, Eloy Hidalgo i Toni Ripoll, respectivament, el Secretari de l'Ajuntament, Fernando Albaladejo, i l'arquitecta municipal, Ana Beltri.
Durant la reunió es va posar de manifest que la remodelació del Front Litoral d'Altea, és el projecte municipal, de nova creació en l'àmbit dl País Valencià, que més pressupost ha obtingut, dins dels Pressupostos del Ministeri de Medi ambient per a 2012.


El Projecte del Front Litoral aborda la façana costanera des del Riu Algar fins al Port d'Altea i va nàixer amb el principal objectiu de dotar d'uniformitat al passeig marítim i donar solució a la presència de 'El Xarco'. La iniciativa va ser impulsada pel Partit Popular d'Altea en 2006, després d'aconseguir un acord amb la resta de grups polítics amb representació en l'Ajuntament i el Ministeri de Medi ambient, dirigit aleshores per Cristina Narbona, temps després aquest projecte va ser tirat arrere pel Govern central per la descabellada idea d’incloure un pàrquing baix el mar, entre altres. La remodelació total del projecte original, portada a terme pel grup socialista, han permès que a dia de hui aquesta obra compte amb el vistiplau del Govern.

Miguel Ortiz ha remarcat que “és una gran notícia per a tots els alteans que el Front Litoral siga una prioritat en els comptes del Ministeri de Medi ambient, malgrat els ajustos pressupostaris i de l'austeritat que han marcat els Pressupostos Generals de l'Estat”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu