Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

13 d’abr. 2012

Xavi Castillo esta nit a Palau Altea


Xavi Castillo arriba al Palau amb totes les entrades venudes 

El famós còmic valencià torna a Palau Altea esta nit a les 20:30 hores amb una actuació anomenada ‘Especial Xavi Castillo’ que no deixarà indiferent ningú i que a més ajudarà als més desafavorits del poble saharaui. 

L’actuació estarà marcada per la vessant solidària, ja que part de la recaptació es destinarà als projectes que l’Associació Expedició Juita d’Amics del Poble Saharaui de la Marina Baixa posarà en marxa als campaments Saharauis.

Com era d’esperar les entrades per a l’espectacle es van esgotar poques setmanes després de posar-se a la venda i a dia de hui sols es poden trobar unes poques a les taquilles de Palau Altea i als membres de l’Associació ‘Juita Amics del Poble Saharaui’.

Des de l’Associació s’ha informat que instal·laran a l’entrada del Palau una zona d’arreplegada de menjar (arròs, llentilles, cereals...) i demanen als assistents a l’acte un xicotet esforç per ajudar a la zona més desafavorida del nord d’Àfrica, on la falta d’aliments esta fent arribar als campaments a una situació límit.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu