Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 d’abr. 2012

L’atur s’estabilitza per la Setmana Santa


El número d’aturats disminueix en 13 persones al mes de març

La Setmana Santa ha aconseguit frenar l’augment desmesurat de l’atur local que venia produint-se els últims mesos. La  xifra d’aturats ha segut de 2.122, sols a millorat en 13 persones respecte a febrer, 165 persones més que el mes de març de 2011.

Com es pot comprovar a la imatge l’augment de l’atur a Altea s’ha estabilitzat els dos últims mesos i s’ha establert en poc més de 2.100 aturats. Són unes xifres molt preocupants que ni tan sols la temporada de setmana santa, ni la ja pròxima d’estiu estan aconseguint frenar la sangria que s’està produint a la localitat on des de que governa el PP el nombre d’aturats no ha fet més que pujar, apropant-se a les 350 persones més a les llistes d’atur. 

En tan sols deu mesos, els que porta governant el Partit Popular, la xifra d’atur ha augmentat en quasi 350 persones, ja que al mes de juny (quan el PP accedeix a l’Alcaldia) la xifra d’atur local era de 1.772 i a dia de hui ja és de 2.122.  

Les dades de l’atur local es reparteixen de la següent manera per sectors:

  • Agricultura: 56
  • Industria: 116
  • Construcció: 421
  • S. Servicis: 1.442
  • Sense treball anterior: 87

Les notícies no són molt encoratjadores i les previsions de futur encara ho són menys, ja que les retallades presentades pel Govern Central (PP) als Pressupostos Generals i l’anunci d’una nova retallada de més de 10.000 milions en Sanitat i Educació faran que les xifres d’atur, tant local, autonòmic com estatal, pugen desmesuradament els propers mesos.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu