Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 d’abr. 2012

XV Marxa Ciclo-turística

Altea celebra aquest diumenge una nova edició de la 'Marxa Ciclo-turística' 

Per a aquest pròxim diumenge, 22 d'abril, la Regidoria de Joventut i Esports ha organitzat una nova edició de la 'Marxa Ciclo-turística', que tindrà un recorregut de 6 quilòmetres.
La marxa eixirà a les 11:00 hores des de la Plaça de l'Ajuntament amb el següent recorregut: Garganes, Camí del Institut, Corredor Verd, Camí ‘Fondo’, urbanització El Tossal de Montemolar, Convent de les Carmelites, Platja de l'Olla, Nacional-332 i Corredor Verd en direcció a la Ciutat Esportiva, on acabarà la marxa. En finalitzar, es durà a terme el sorteig de diferents obsequis.

Les inscripcions poden realitzar-se durant tota aquesta setmana en el Centre Cultural Juvenil, pels matins de 09:00 hores a 13:00 hores, i les vesprades dels dimarts i els dijous, de 17:00 hores a 19:00 hores; o també cridant al telèfon: 96 584 13 34. El mateix dia de la carrera, els participants poden inscriure's una hora abans de l'eixida.
Segons ha explicat el regidor d'Esports, Sebastián Gómez, el cost de l'organització de la carrera s'ha vist reduït en prop d'un 50%, en haver canviat el recorregut, amb menys talls de carrers.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu