Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de maig 2012

Escola d'Estiu 2012

El període de matriculació s'inicia hui dilluns 28 de maig i estarà obert fins al 13 de juny

La Regidora d'Educació, Aurelia Álvarez, ha presentat una nova edició de l'Escola d'Estiu, que enguany inclou nombroses novetats. La primera d'elles és el canvi d'ubicació, ja que enguany en lloc de fer ús d'un col·legi públic, l'Escola d'Estiu utilitzarà les instal·lacions del Centre Cultural Juvenil, situat en la Ciutat Esportiva.

Entre els avantatges de la nova ubicació, segons l'edil d'Educació, estan la seua proximitat al riu Algar i a la platja, la qual cosa facilita les excursions i una àmplia gamma d'activitats, així com el poder fer ús de les instal·lacions esportives. A més, “els xiquets s'obliden a l'estiu de l'ambient del col·legi”, tal com va remarcar Álvarez.

L'Escola d'Estiu 2012 està organitzada per l'Associació Cultural ZKF, que ha apostat per una Escola més lúdica i amb un major nombre d'activitats per als xiquets. L'Escola, segons la seua coordinadora, Paqui Almiñana, tindrà tres línies d'activitats: físiques i esportives; teatre i relacions amb els altres, i finalment ciències i medi ambient.
Les activitats físiques i esportives tenen com a objectiu que els xiquets milloren la seua flexibilitat, desenvolupant la coordinació i l'equilibri. En aquest Taller d'Activitats Físiques participaran com a monitors en psicomotricitat i ioga, Carmen Sánchez, en esports a l'aire lliure els monitors de futbol, Diego Mulet, i de Pilota Valenciana, Jaume “El Tato”.
En els Tallers Teatrals i de Relacions amb els altres, es cerca que el xiquet perda la vergonya i aprenga a resoldre conflictes, té com a monitors a la psicòloga, Tere Guillén, a l'arquitecta, Paqui Almiñana, i l'animadora sociocultural, Alicia Moragues, i als músics María del Mar Berenguer i Mariano Medina. El Taller de Ciències i Medi ambient que entre altres activitats estudiarà l'albirament d'aus en el riu Algar i crearan un herbari, tindran com a monitors al llicenciat en ciències ambientals, Toni Mulet i a la geòloga, Ana Medina.

Aurelia Álvarez va explicar que els preus de l'Escola d'Estiu s'han baixat, pel que fa al passat any, fins a en un 10% a causa de la crisi, i “per a facilitar així que les famílies alteanes que treballen a l'estiu puguen disposar d'un lloc de garantia on deixar als seus fills”. 

L'Escola d'Estiu estarà oberta del 25 de juny fins al 31 d'agost. Entre altres novetats inclou per primera vegada un menjador escolar, a un preu de 5 euros per dia i xiquet. L'horari oficial és de 9,00 hores a 14,00 hores, però l'organització ha inclòs un Servei de Recollida de 7,45 hores fins a les 9,00 hores, i l'horari de menjador de 14,00 hores fins a 15,30 hores. Els preus varien segons el període contractat, des d'una setmana per 30 euros, una quinzena a 60 euros i el mes complet a 90 euros, per als empadronats a Altea, o 120 per als no residents.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu