Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

29 de maig 2012

Nova edició de la 'Volta a Peu'

Altea celebra aquest pròxim diumenge una nova edició de la ‘Volta a Peu’ 

El Regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha presentat aquest matí una nova edició de la ‘Volta a Peu’, que tindrà lloc diumenge que ve, 3 de juny. El recorregut, que serà de 8 quilòmetres i discorrerà per diverses zones de l'horta d'Altea.

La ‘Volta a Peu’ començarà a les 10:30 hores, des de la Plaça de l'Ajuntament, i des d'allí anirà en direcció al Riu Algar, passant pel IES Bellaguarda, i prenent el camí de la Gravera de Quintanes, per a anar cap al Pi del Señoret, el Barranquet, La Lloma, Camí del Pontet, ermita de Sant Roc, Camí de l’ Horta, i Camí de l’Algar, fins a arribar a la Ciutat Esportiva, on s'instal·larà el punt d’arribada i on se sortejaran nombrosos regals entre els participants.
Segons ha explicat l'edil d'Esports, en aquesta edició hi haurà més regals per a sortejar, entre els quals ha destacat una nit en l'Hotel ‘Villa Gadea’ per a dos persones; una sessió de Spa; un sopar en el ‘Chiringuito’; així com nombroses peces esportives.

Com és habitual, s'ha programat un punt d’avituallament amb aigua i refrescs oferit per empreses col·laboradores i que es situarà en el Pont de l'Autopista, en Sant Lluis.
Les inscripcions es podran realitzar durant aquesta setmana en les oficines del Centre Cultural Juvenil de 9 a 14 hores, i el dijous de 17 a 19 hores. També es podrà retirar el dorsal el mateix dia, una hora abans de l'eixida.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu