Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de maig 2012

Universitat d'Estiu

Altea crea una Universitat d'Estiu, com a destinació formativa en desenvolupament i comunitats sostenibles 

La regidora d'Educació, Aurelia Álvarez, ha presentat una nova oferta formativa, baix el títol 'Universitat Internacional Altea, Construint Comunitats Sostenibles'.
Segons ha explicat Álvarez, “la iniciativa ha sorgit arran d'un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València”. Així mateix, l'edil d'Educació ha avançat que “la primera setmana de juliol tindrem una oferta formativa universitària, pràctica, oberta, multidisciplinària, en la qual s'oferiran cursos de diferent format sobre estratègies i alternatives sostenibles relacionades amb l'urbanisme, l'ecologia, l'educació i l'art”.

En aquest sentit, Álvarez ha remarcat que “a més, volem que siga un laboratori de noves propostes que puguen implementar-se a Altea”. Per açò, ha recordat que “en els últims anys a Altea s'han desenvolupat una sèrie de projectes innovadors, com el Residu Zero, Horts Ecològics, EcoAltea, etc, que han complementat la imatge d'Altea lligada a la qualitat de vida”.
Finalment, ha ressaltat que “volem posar en valor tot aqueix bagatge per a fer d'Altea una destinació formativa diferenciada, i recordem que municipis com L'Escorial són coneguts nacionalment per ser seu universitària d'estiu”.


Tota la informació sobre els cursos proposats està disponible en: www.lineaverdealtea.com/uialtea.asp

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu