Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

18 de maig 2012

Fòrum Altea Dinamitza 2012

La secretària d'Estat de Turisme participarà el pròxim 25 de maig en el 'Fòrum Altea Dinamitza 2012' 

La secretària d'Estat de Turisme, Isabel Borrego Cortés, participarà divendres que ve, 25 de maig, en la primera jornada del 'Fòrum Altea Dinamitza 2012', que tindrà lloc en Palau Altea, tal com ho ha confirmat en roda de premsa l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, durant la presentació del Fòrum davant els mitjans de comunicació. La secretària d'Estat oferirà a les 13:00 hores del divendres 25 de maig la conferència baix el títol 'Paper del turisme en la recuperació econòmica'. La primera jornada del Fòrum tindrà lloc el 25 de maig, i estarà dedicada al Turisme, mentre que les dues següents reunions abordaran la temàtica de les Infraestructures i el Comerç.

L'Alcalde d'Altea ha explicat el contingut del 'Fòrum Altea Dinamitza 2012', que naix com “una plataforma iniciada des de l'Ajuntament d'Altea per a arreplegar les experiències i opinions de professionals, representants de les administracions públiques i de les universitats, empresaris i veïns, amb l'objectiu de redefinir el nostre model de desenvolupament social i econòmic”. 

Segons ha explicat Ortiz, “ha arribat el moment de repensar Altea, i abans de prendre decisions, volem conèixer l'opinió de tots aquests experts i aprendre d'altres models de desenvolupament que ja s'estan posant en pràctica en altres localitats i que ens poden servir d'experiència per a decidir entre tots el futur de la nostra localitat”.

Tal com s’ha anunciat a la roda de premsa, la jornada del 25 de maig comptarà amb la presència de la consellera de Turisme de la Generalitat Valenciana, Lola Johnson, la Presidenta de la Diputació d'Alacant, Luisa Pastor, el director general de Turisme de la Generalitat, Sebastián Fernández i el director del Patronat de Turisme, Joaquín Albadalejo. 
 
Així mateix, també participaran el vicepresident primer de la Cambra de comerç d'Alacant, Juan Bautista Riera, el president de COEPA i IFA, Moisés Jiménez Aragoneses, el president de HOSBEC, Antonio Mayor, i el director general de l'Aeroport d'Alacant, Santiago Martínez-Cava Arenas. 

La reunió està estructurada de manera que les reunions del matí se centraran a subministrar informacions i experiències, mentre que la vesprada es dedicarà a l'anàlisi i a les conclusions. 

D'aquesta manera, al matí se celebrarà una taula col·loqui per a conèixer experiències d'altres municipis turístics, de trajectòries contrastades, i posteriorment tindrà lloc una taula col·loqui baix el títol 'Present i futur del teixit empresarial en la província d'Alacant', per a analitzar el present i el futur de les empreses relacionades amb el turisme en la província d'Alacant i a Altea.

La conferència de la secretària d'Estat de Turisme tancarà aquest primer bloc de la reunió. Ja a partir de les 17:00 hores donarà pas la trobada per a abordar el cas concret del Turisme a Altea, de la mà del regidor de l'Àrea Econòmica de l'Ajuntament d'Altea, Pedro Barber.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu