Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 de maig 2012

Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Pas de Quatre a Palau Altea


L’actuació tindrà lloc el dia 22 de juny, després de l’arbret de Sant Joan · També esta prevista l’actuació d’Al Tall el dia 23

El grup de música tradicional alteà ‘Pas de Quatre’ ha organitzat per a la nit de l’arbret de Sant Joan, 22 de juny, una vetlada de música tradicional valenciana amb les actuacions del mateix grup organitzador, Pas de Quatre i de Pep Gimeno ‘Botifarra’ a Palau Altea a partir de les 21:45 hores. 

Esta iniciativa s’ha preparat per a recaptar diners per al ‘Cant a la Serena’ que ve celebrant-se a Altea des d’anys enrere i que aquest any s’ha quedat sense subvenció per part de l’Ajuntament, cosa que ha propiciat esta actuació que ajudarà a costejar la nit de cant tradicional que es tornarà a celebrar cap al mes d’octubre.

Els punts de venda de les entrades anticipades són: Takatac, Estanc de Lluís, Paqui la Rellotgera, Llibreria l’Espill i Casa de Cultura d’Altea. També es poden trobar a les taquilles de Palau Altea, totes elles a un preu de 10 euros. Els menors de 18 anys tindran un descompte del 40% en el concert de Música Tradicional en l'Arbret. Hauran d'anar per les entrades a la Biblioteca Joan Fuster d'Altea.

Per altra banda també està prevista l’actuació del grup valencià ‘Al Tall’ dins de les activitats programades per a les festes de Sant Joan 2012, el concert serà el dissabte 23 de juny a la Plaça de l’Església.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu