Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 de maig 2012

L'Ajuntament pagarà les factures pendents en breu

Un 99% dels proveïdors s'acull al Pla d'Ajust de l'Ajuntament d'Altea, per un import total de 14.745.000 euros 

El Ple extraordinari de l'Ajuntament d'Altea, celebrat ahir de matí, ha aprovat l'operació de crèdit necessària per a dur a terme el Pla d'Ajust de l'Ajuntament d'Altea.
Aquest Pla, emmarcat en el Reial decret del Govern Central per al pagament a proveïdors, permetrà que l'Ajuntament d'Altea pague factures pendents a proveïdors, per un import total de 14.745.000 euros.

De fet, ha sigut el 99% dels proveïdors, en la seua major part alteans, els que s'han acollit a aquesta mesura per a poder cobrar les seues factures pendents d’anys enrere. La mesura ha comptat amb els vots a favor del Partit Popular, Cipal i PSOE, mentre que els tres edils del BLOC s'han abstingut.

En el transcurs del Ple, l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, ha declarat que el Pla d'Ajust “és la millor mesura que es pot adoptar i senta les bases per a la recuperació econòmica d'Altea”. L'Alcalde també ha posat remarcat que esta iniciativa “demostra que l'Ajuntament d'Altea té un rumb, amb el qual deixarem de ser un ‘lastre’, i tornarem a convertir-nos en el motor econòmic d'Altea”.

Per la seua banda, el portaveu del PP, Jesús Ballester, ha incidit que el Pla d'Ajust “suposa una important injecció econòmica per a les xicotetes i mitges empreses, i per a molts treballadors que, amb aquesta mesura, van a poder seguir mantenint els seus llocs de treball”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu