Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

15 de maig 2012

Naix l’Associació d’hostalers ‘HOSPAL’


Es crea a Altea l’Associació Hostalers per Altea ‘HOSPAL’
L'acte de presentació de la nova associació, en el qual van participar prop de 80 representants de restaurants i hotels d'Altea, va servir per a presentar els objectius amb els que naix la nova associació, entre els quals destaca “reinventar el turisme gastronòmic, dotar de les eines necessàries per a potenciar l'hostaleria, i col·laborar amb les diferents institucions”, tal com va explicar Gregorio Polvoreda, President de la nova Associació. Polvoreda també va anunciar la pròxima engegada d'un ‘Segell Gastronòmic’ d'Altea.

En aquest mateix sentit, Francisco Delgado, President de la Federació de Turisme de Benidorm, va assegurar que, donada l'actual situació econòmica, “avui, més que mai , és necessari que els empresaris d'un mateix sector s'unisquen per a eixir de la crisi”.

Per la seua banda, l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, va felicitar a la nova associació per l'esforç realitzat en la seua engegada i va posar l'accent que “la interlocució entre els hostalers i l'Ajuntament és fonamental i redundarà en un benefici directe per a tots, gràcies a la unió d'objectius”.
L'acte va comptar amb la presència del president d’HOSPAL, Gregorio Polvoreda Cortés, i del president de la Federació de Turisme de Benidorm, Francisco Delgado.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu