Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de maig 2012

La manipulació informativa de la Generalitat arriba a Altea

La Generalitat celebra esta vesprada a Altea una reunió per a explicar, a la seua manera, els seus Plans d'Ajustos, dins del projecte 'Responem' · Esta campanya pretén desinformar a la gent sobre les retallades que el PP esta realitzant en els serveis públics 

El Vicepresident del Consell, José Císcar, assistirà matí a Altea a la reunió 'Responem', convocada per la Generalitat Valenciana per a explicar als ciutadans el seu Pla d'Ajustos. L'acte també comptarà amb la presència de l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz. La reunió tindrà lloc esta vesprada, a les 19:00 hores en el CEAM d'Altea.

La reunió, emmarcada dins d'un calendari d'actes per tot el territori valencià, servirà per a informar sobre els Planes d'Ajustos i les mesures adoptades pel Consell per a equilibrar els comptes autonòmics.
Mitjançant la campanya 'Responem', alts càrrecs del Govern Valencià estan recorrent diferents localitats del País Valencià per a explicar a la seua manera les seues mesures d'ajust, estes explicacions no són tot el correctes que deurien ser i serveixen al Consell per a manipular l’opinió de la població valenciana respecte a les retallades, que ells prefereixen anomenar ‘ajustos’.
A tots els pobles i ciutats on s’han programat estes reunions s’ha demanat a la gent que acudisca a estes reunions per a recriminar, protestar i demanar explicacions reals sobre les grans retallades que esta realitzant el Govern Valencià i que estan ofegant encara més la ciutadania i l’economia valencianes.
La campanya paral·lela, iniciada per diferents persones i agrupacions, anomenada ‘Responem.. de les empastrades’ es l’encarregada d’informar a la gent a través de les xarxes socials quins dies arribarà el que ells anomenen el ‘Peperos on tour’ i animen a la població a assistir a estes reunions per a “preguntar als responsables perquè estan retallant en els serveis públics els mateixos corruptes que porten anys saquejant les arques a base de clavar-se en empastrades”.
Esta no es més que una altra campanya de desinformació que el Partit Popular pretén utilitzar per a calmar els ànims de la gent que esta i que seguirà patint, les seues retallades en els sectors públics. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu