Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

10 de maig 2012

L'Ajuntament pagarà al proveïdors els pròxims 30 dies

L'Ajuntament d'Altea pagarà en els pròxims 30 dies 2.585 factures endarrerides a proveïdors, per un import de 14.700.000 euros

Gràcies al Pla d'Ajust aprovat per l'Ajuntament d'Altea, un total de 430 proveïdors començaran a cobrar, a partir del pròxim 31 de maig, factures pendents per valor de 14.700.000 euros. Va ser en el Ple del passat mes de març quan l'Ajuntament d'Altea, amb els vots a favor del Partit Popular i de Cipal i les abstencions del Bloc i del PSOE, va aprovar el Pla d'Ajust per a acollir-se al Reial decret del Govern Central per a pagament a proveïdors.

El Ministeri d'Hisenda ha aprovat ara el Pla d'Ajust de l'Ajuntament d'Altea i el pròxim pas serà el Ple extraordinari, convocat per a aquest dimarts per a acceptar l'operació del préstec que permetrà a l'Ajuntament començar a saldar el seu deute amb els proveïdors.

El Pla d'Ajust es va aprovar el passat 30 de març i el regidor de l'Àrea Econòmica, Pedro Barber, ha destacat que aquest pas suposa “una important injecció econòmica i un respir per als proveïdors de l'Ajuntament d'Altea, que van a començar a cobrar el breu les seues factures pendents”.


Després del Ple del pròxim dimarts, quan està previst acceptar l'operació de crèdit, es procedirà a la signatura dels préstecs i a partir del 31 de maig l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) enviarà tota la documentació necessària als bancs per a realitzar les transferències a proveïdors, de manera automàtica i directa. Segons ha explicat Barber, el pagament a proveïdors també ajudarà al fet que aquests puguen tenir més facilitats, a l'hora d'obtenir nous crèdits.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja lis val, ja... deixen el poble arruinat en época de la rajola i ara farden de pagar als proveïdors. Que se'n vagen a la merda, lladres

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu