Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 de maig 2012

Obert el termini de matriculació d'Infantil i Primaria

Comença el termini de matriculació per als centres d'Educació Infantil i Primària 

Acaba de començar el termini d'admissió d'alumnes per als centres d'Educació Infantil i Primària per al pròxim curs escolar 2012-1013. El termini de presentació de sol·licituds d'admissió, juntament amb la documentació corresponent, serà del 7 al 16 de maig en el centre escolar escollit com a primera opció. Mentre que la confirmació de la plaça i el període de formalització de matrícules en els centres escolars serà del 18 al 27 de juny.

Així mateix, des de la Regidoria d'Educació assenyalen que la documentació necessària és la següent: 
  • Instància de sol·licitud degudament emplenada (s'arreplegarà en l'Ajuntament o en el Centre Escolar i es lliurarà en el centre escolar demandat en 1ª opció)
  • Fotocòpia del DNI, NIE o passaport del pare i de la mare o tutors 
  • Fotocòpia del Llibre de Família (es presentarà el Llibre de Família i fotocòpies de les fulles on estiguen inscrits tots els membres de la unitat familiar) 
  • Informe de Salut Escolar del xiquet/a 
  • Domicili familiar (es justificarà mitjançant la presentació del DNI del pare/mare o tutor i un rebut recent d'aigua, llum o telèfon o contracte de lloguer): domicili laboral dels pares o tutors.

En el cas de canvi de Col·legi hauran d'aportar: certificat de baixa del centre anterior (amb efectes del curs 2012-2013) amb expressió de la situació acadèmica de l’alumne/a.


Quant al calendari de dates, la publicació de les llistes provisionals d'admesos i no admesos serà el 4 de juny, mentre que la publicació de les llistes definitives serà el 13 de juny.

Una vegada publicades les llistes definitives, és imprescindible que els pares confirmen la plaça escolar i han de formalitzar la matrícula en el centre escolar del 18 al 27 de juny. L'alumnat que no haja fixat la matrícula en els termes fixats, serà entès com a renúncia. La plaça vacant, serà oferida als que segueixen en ordre de puntuació de la llista de no admesos.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu