Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 de juny 2012

Acaba el cicle de concerts del Consevatori Municipal

El Conservatori Municipal realitza un cicle de concerts escolars 

Durant el mes de maig, el Conservatori Professional d'Altea ha organitzat un cicle de Concerts Escolars, desplaçant-se als diferents centres educatius alteans, amb la finalitat de mostrar als més joves del nostre municipi les possibilitats que ofereix el Conservatori per a estudiar música.

Mmés de 300 xiquets que estudien en els col·legis de Primària han pogut gaudir d'aquesta iniciativa, en la qual s'han realitzat presentacions d'instruments, i també s'han dut a terme actuacions de joves alumnes del Conservatori, per a animar als més xicotets a iniciar estudis musicals en el centre.

Els concerts han tingut lloc en el Mirador de Palau Altea, i en ells van participar els alumnes del C.P. Blanquinal i Les Rotes, també es van celebrar en el C. P. Garganes i en el Centre Cultural d'Altea la Vella.

Per tot açò, l'edil de Cultura ha animat “a tots els joves alteans a matricular-se en els diferents cursos que ofereix el Conservatori d'Altea, ja que l'oferta formativa d'aquest centre oficial és àmplia i garanteix una educació de qualitat”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu