Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de juny 2012

l'Ajuntament per fi paga


Després de molts anys, l’Ajuntament d’Altea ha saldat part dels deutes pendents

El regidor de l'Àrea Econòmica, Pedro Barber, va compareixer davant els mitjans de comunicació per a detallar els resultats del Pla de Pagament a Proveïdors de l'Ajuntament d'Altea.
Pedro Barber ha assegurat que “des del dimecres al divendres de la setmana passada ja han cobrat 430 proveïdors de l'Ajuntament d'Altea, per un muntant total de 14. 768.000 euros, corresponents a 2.852 factures pendents dels anys 2009, 2010 i 2011”.

Cal recordar que el Ple de l'Ajuntament d'Altea va aprovar el passat mes d'abril el seu Pla de Sanejament, per a acollir-se al Reial decret del Govern per al Pagament a Proveïdors. Una iniciativa de l'Executiu central que, segons ha explicat Barber, “suposa la major operació financera a Espanya per a augmentar el creixement econòmic i lluitar contra l'atur”.
El BLOC-Compromís es va abstenir en la votació d’aquest pla argumentat què esta mesura acaba amb el principi d’autonomia local i deixarà literalment l’Ajuntament d’Altea intervingut durant 10 anys (s’hauran de pagar uns interessos d’entre el 5% i el 6% pels diners prestats al consistori)  i el que es mes important, no soluciona el problema de fons que no és altre que el del finançament de les administracions locals, qüestió que reconeixen la resta de grups però que ni PSOE ni PP -que són els que s'alternen en el govern central- han volgut solucionar mai. 


Així mateix, Barber ha remarcat que “el major percentatge de pagaments, al voltant d'un 99%, s'ha realitzat a xicotetes i mitges empreses i autònoms, tant a nivell nacional, com a nivell local”, i ha afegit que “saldar aquest deute amb els nostres proveïdors també ens va a permetre estabilitzar la situació econòmica de l'Ajuntament ,ja que ara anem a poder negociar preus i condicions”.

Finalment, l'edil de l'Àrea Econòmica ha remarcat que “hem recuperat la confiança dels proveïdors en l'Ajuntament, la qual cosa ens va a permetre el normal desenvolupament de l'activitat municipal”.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Es necessita tindre morro per dir que les factures són de 2009, 2010 i 2011. I quí va pagar totes les factures que van deixar sense pagar Miguel Ortiz,Jacinto Mulet i la banda del PP en els seus 12 anys de govern?

I per qué no diuen que entre les factures pendents de pagar estan les d'Altea Diario, de la germana d'Ortiz i dinaes varies pagades per tots els alteans, que són d'abans de 2009?

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu