Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 d’oct. 2012

Campanya pel #9octubre

Joan Fuster, personatge interpretat per Toni de l'Hostal al programa de televisió Maemeua! se suma amb este vídeo a la crida de Valencianisme.com per a fer de la diada del 9 d'octubre un acte valencianista d'assistència massiva. A més, el nostre redactor Pep ha realitzat un altre vídeo amb la música de la Cançó de Lluita, per a facilitar que es conega este himne valencià.
 
Al nostre País es realitzen centenars d'actes al voltant de la diada, a cadascuna de les localitats valencianes. Des del nostre portal volem fer força per a fer més especial si cap la celebració del dia nacional valencià, en un context on la celebració del mateix corre perill per culpa del govern de Fabra. 

Per això hem demanat a personalitats com Vicent Flor, Enric Nomdedéu i Toni de l'Hostal que cedisquen la seua imatge per a una vídeo-campanya.  

Com cada any, l'equip de Valencianisme.com, així com molts dels seus lectors i forers, participarem en la Processó Cívica del 9 d'Octubre, que s'inicia a la Plaça de l'Ajuntament de València a les 12:00h. 

A més, la comissió Nou d'Octubre, formada per diverses organitzacions progressistes entre les que destaca ACPV, farà la seua tradicional manifestació per la vesprada, on enguany justament es farà un homenatge a Joan Fuster,  personatge que amb tan bon humor parodia Toni al seu vídeo. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu