Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

1 d’oct. 2012

XXI edició de Firaltea

De l'11 al 14 d'octubre se celebrarà la 21 edició de Firaltea 
 
La regidora de Comerç i Foment de l'Ocupació, Vigela Lloret, juntament amb el president de l'Associació d'Empresaris i Professionals d'Altea (AEPA), José Davo, han presentat la pròxima edició de Firaltea, que se celebrarà de l'11 al 14 d'octubre en el Palau dels Esports. En la presentació també ha estat present el responsable del Grup Line, Victoriano Rodríguez, empresa organitzadora de l'esdeveniment.

Per a facilitar la participació d'empreses i comerços en la mostra s'ha reduït l'import dels stands en un 15%, pel que fa a passades edicions. La disminució del cost aconsegueix el 25% si es tracta d'empreses i comerços locals.

José Davó ha remarcat que “Firaltea es va a fer, encara que sabem les dificultats que existeixen en aquests moments, però malgrat tot i gràcies al recolzament de moltes empreses i de l'Ajuntament, Firaltea continuarà complint el seu 21 edició”. Davó va agrair el recolzament de l'Ajuntament, “el principal sponsor de la fira”.

Per la seua banda Victoriano Rodríguez ha recalcat que la seua empresa s'ha bolcat perquè “aquesta edició supose un abans i un després de Firaltea i ens hem posat en contacte amb empreses nacionals i estrangeres interessades a participar en la Fira”. Segons ha explicat, “la resposta està sent molt positiva i van a participar empreses noruegues i daneses que ja van participar el passat any, i una empresa russa que estarà en aquesta nova edició”.



Així mateix, ha demanat un major compromís i una major presència de les empreses locals, aprofitant el descompte que tenen de més d'un 25% en el preu del stand. Enguany en Firaltea estaran presents empreses relacionades amb sectors com a Esport i Oci; Moda i Noces; Turisme i Gastronomia; Bricolatge i Decoració; Servei i Automoció.
A més d'aquests sectors, per primera vegada en la fira, hi haurà una zona especifica per a l'Artesania, i com a novetat comercial més interessant, també per primera vegada, s'instal·larà una zona ‘Outlet’, on es comercializarà fora de temporada roba i complements de moda de primeres marques a preus molt rebaixats. Firaltea, a més de l'aspecte comercial, té prevista una àmplia programació musical, amb espectacles infantils, i un dia dedicat a les persones majors.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu