Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 d’oct. 2012

La Corporació Municipal no cobrarà l'extra de Nadal

El Ple aprova per unanimitat suprimir la paga extra de Nadal de la Corporació Municipal 


El Ple de l'Ajuntament d'Altea va aprovar ahir al matí per unanimitat una moció conjunta de tots els grups polítics amb representació municipal per a suprimir la paga extra de Nadal, o el seu equivalent, de l'Alcalde i Regidors de l'Ajuntament.

La moció ha sigut llegida per l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, i el text explica que la supressió de la paga extra de Nadal per als funcionaris públics “suposa un sacrifici d'especial intensitat” i afig que “raons de Justícia justifiquen que aquestes mesures s'estenguen a tots els servidors públics, amb independència de la naturalesa de l'entitat de la qual depenen i el seu Estatut”.
En aquest sentit, la moció assenyala que la mesura respon “al principi de necessària solidaritat que ha d'imperar en aquests moments en tots els àmbits socials i polítics, a fi de compartir l'esforç”. De fet, els portaveus de tots els grups polítics han coincidit en la necessitat que els polítics se solidaritzen amb els empleats públics.


Concretament, el text arreplega que es van a “reduir les retribucions de l'Alcalde i Regidors en les quanties que els corresponga percebre en el mes de desembre, com a conseqüència de la supressió de la paga extraordinària o equivalent” i assenyala que “en aquells casos en què no es contemple expressament en el seu règim retributiu la percepció de pagues extraordinàries, es reduirà una catorceava part de les retribucions totals anuals”.

Així mateix, la moció afig que totes les quantitats estalviades per aquest concepte, es van a destinar a “sanejar el Romanent Negatiu de Tresoreria, per a la reducció del dèficit públic i, en cas de ser possible, a incrementar les partides destinades a plans d'ocupació i formació, o ajudes socials destinades a persones en situació d'emergència o extrema necessitat”.

1 comentaris:

esquerra unida altea ha dit...

El colmo de la hipocresía, después de tres meses luchando para que los concejales del ayuntamiento se quiten la paga PP, PSOE, BLOC y CIPAL firman una moción alternativa para ponerse la medalla, nos dejan fuera y evitan reducir las dietas de los concejales en un 7% como proponíamos en nuestra moción. ¿Dónde está la honestidad de la izquierda en Altea?

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu