Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 de març 2013

Visibilitat nul·la en dies de pluja

En dies de pluja com el d’ahir la visibilitat des dels vehicles es completament nul·la

Ja fa més d’un any que l’Ajuntament d’Altea, governat per PP i Cipal, va decidir reduir les hores d’il·luminació de l’enllumenat públic de la localitat per estalviar costos. Fins ací, en principi cap problema, els problemes arriben quan el temps deixa de ser solejat i passa a estar nuvolat o plovent, cosa que evidentment fa que la llum natural es disminuïsca. 

És ací quan apareixen els problemes ja que a les hores d’eixida i posta del sol la lluminositat natural baixa considerablement i si a això s’uneix la pluja o la nuvolositat les conseqüències són les que es poden apreciar a les imatges, una visibilitat quasi nu·la a l’hora de transitar per les vies del poble, amb el perill que això provoca. 

Segons hem pogut saber a l’Expressió són molts els veïns que es queixen d’esta situació, que no sols es produeix en dies d’inestabilitat climàtica sinó que el problema es reprodueix molts dies a l’any a les primeres i les últimes hores del dia, accentuant-se més encara després dels canvis horaris que es produeixen a la primavera i la tardor. 

Seguim veient com el nostre Ajuntament segueix encabotat en estalviar diners tot i posar en perill als seus ciutadans, no estaria de més que repensaren esta mesura en particular i trobaren altres maneres d’estalviar. Nosaltres ja vam donar alguna idea quan ens vam assabentar de la notícia. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu