Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de març 2013

L'Empresa Pública es trasllada a Cap Blanch

Dins de la seua estratègia d'optimització de recursos l’Empresa Pública ha arrendat una nau en la partida Cap Blanch d'1.200 m2 de superfície · L’Ajuntament no informa dels possibles imprevistos sorgits en les negociacions d’estes operacions 

La imatge no es correspon
amb la nau arrendada per l'Ajuntament

Des que l'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal va assumir les competències de neteja viària i edificis municipals es va iniciar la cerca d'un espai que possibilitara albergar tant la maquinària com el personal al seu càrrec. 

Tal com ha explicat el regidor d'Infraestructures, Jaime Sellés, fruit d'aquesta magnífica labor prestada, gràcies al compromís adquirit pels treballadors i treballadores a executar l'encomana de la neteja viària i d'edificis municipals, i que s'ha reflectit en els resultats, tant econòmics, amb un estalvi de més de 433.000 euros en la neteja d'edificis públics respecte a l'any 2011, com en la qualitat del servei. Per a açò, segons l’Ajuntament, es fa necessari ampliar el seu centre logístic, que dins de pocs dies es traslladarà a la partida Cap Blanch. 


En una nota de premsa el consistori alteà ha informat del trasllat de l’empresa pública però no ha volgut informar del cost que tindrà el nou lloguer a la partida Cap Blanch. També a oblidat informar del que si ha pogut saber l’Expressió, i es que segons ens han informat pareix ser que en una maniobra d’estalvi es va decidir abandonar els actuals espais arrendats a la zona del riu Algar i al carrer Alfàs del Pi per la superfície de la partida Cap Blanch, estalviant així uns milers d’euros anuals. 

El problema va sorgir quan, presumptament, el propietari del immoble situat al riu Algar que es tenia pensat deixar de llogar va cridar l’atenció al regidor de torn per a que això no ocorreguera. Al pareixer l’Ajuntament va acabar cedint a les pressions i de ser cert l’empresa pública comptara amb dos terrenys arrendats, el del riu i el nou de la partida Cap Blanch, cosa que fa que el que anava a suposar un estalvi considerable haja passat a ser un sobre cost a les arques municipals. 


Tot i que la font que ens ha confiat esta informació es completament fiable no podem confirmar-la al cent per cent al no comptar amb cap document que ho corrobore, però com diem la font de la que extraiem l’informació es de total confiança. 

1 comentaris:

Anònim ha dit...

La imatge SI es correspon
amb la nau arrendada per l'Ajuntament

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu