Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 de març 2013

El camí que uneix Les Boqueres amb Els Arcs es reparat després de 6 anys


Des de L’Expressió portem anys denunciant aquest problema · Els veïns de la zona també es van posar en contacte amb l’Ajuntament sense rebre cap solució 

Abans
Ja fa anys que venim denunciant l’estat en que es troba el camí que enllaça la partida de ‘Les Boqueres’ amb ‘Els Arcs’ i que cada dia anava empitjorant. Des de la implantació del reg de degoteig a la localitat este camí a anat sofrint un deteriorament constant, cosa que fa sospitar que el problema puga radicar ací, una fuga en el sistema de reg podria filtrar l’aigua i causar que el paviment es veja exposat a esta erosió, causant clots, fissures i destrossant el camí. 

Després de sis anys de denúncies veïnals l’Ajuntament per fi a reparat el camí que uneix les partides rurals de ‘Les Boqueres’ i ‘Els Arcs’. Nosaltres hem denunciat en diverses ocasions esta situació i hem fet saber de primera mà a responsables del consistori l’estat del mateix però no ha sigut fins ara que s’ha decidit re-asfaltar el tram de camí que estava pràcticament intransitable. 

Després
Els veïns de la zona portaven anys de denuncies a l’Ajuntament i a l’empresa responsable de la gestió de l’aigua a Altea, però no ha sigut fins ara que s’ha solucionat el problema, sis anys després.

A les imatges podeu veure el camí abans de ser reparat i després, fent clic ampliareu la imatge per veure-ho millor. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu