Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 de març 2013

Baldoví a Callosa d’En Sarrià


El representant de Compromís va estar a Callosa el passat divendres 

Joan Baldoví va estar el passat divendres al poble veí de Callosa, en una jornada organitzada pel BLOC-Compromís de la localitat. El diputat a Madrid per la coalició valenciana va estar durant dos hores explicant quina es la feina que realitza al Congrés dels Diputats i com ho fa. També va contestar a les preguntes que els assistents li van realitzar al final de l’acte. 

El col·loqui es va celebrar al ‘Mesón San José’, presentat per Joan Tasa Manera (Regidor de Compromís per Callosa) i es va iniciar amb la reproducció del vídeo de la intervenció del Diputat al Debat sobre l’Estat de la Nació, el vídeo el podeu veure al final d’esta notícia. 

Després va explicar el perquè d’eixe missatge i com funciona el sistema parlamentari, destacant la falta de democràcia del PP al provocar que el Grup Mixt, on es troba Compromís junt a altres 8 partits, estiga conformat per 18 diputats, cosa que fa que disposen de molt poc temps per a expressar-se a l'hemicicle.

Davant les preguntes dels assistents cal destacar la sinceritat de Baldoví a l’hora de contestar-les, arribant a respondre a uns cinc assistents que es van animar a participar de manera directa en el col·loqui. Per exemple va dir que la seua posició respecte al corredor mediterrani era molt clara des del principi, és necessari si o sí per a que els productes valencians puguen ser competitius a europa. 

Després de quasi dos hores de xarrada es va posar fi al col·loqui i com a anècdota cal destacar que Baldoví es va oferir a fer-se una cervesa amb qualsevol dels assistents si algun d’ells considerava que no havia deixat clar algun punt dels que havia parlat o si tenia alguna qüestió en particular. 

A continuació pots veure el vídeo íntegre de la intervenció de Joan Baldoví al Debat sobre l'Estat de la Nació: 




0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu