Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 de nov. 2012

Nova línia de bus urbà

L'Ajuntament habilita una nova línia de bus per a connectar el centre urbà d'Altea amb el Casc Antic i amb Altea la Vella 


Des del passat 1 de novembre, esta en funcionament a Altea una nova línia d'autobús urbà, que connectarà el centre urbà d'Altea amb el Casc Antic i amb Altea la Vella. La iniciativa va ser presentada el passat dimarts per l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, juntament amb el secretari autonòmic d'Infraestructures, Victoriano Sánchez, i el gerent de Llorente Bus, Luis González.
En l'acte també van estar presents el Delegat del Consell a Alacant, Juan de Déu Navarro, la directora de l'Agència Valenciana de Mobilitat, Mar Martínez, i el regidor d'Infraestructures, Jaime Sellés, a més de diversos representants de l'equip de govern municipal.

La freqüència de pas de la nova Línia 27 serà d'una hora i el preu del bitllet és d'1,45 euros, a més dels bons descomptes establits per l'empresa, com els referits a la Tercera Edat, entre uns altres. Amb motiu de la celebració del Dia de Tots  Sants el transport en aquesta línia va ser gratuït durant tota la jornada. El microbús té una capacitat per a 14 persones sentades i 20 dempeus. L'Ajuntament d'Altea ha aconseguit, a instàncies de la Regidoria de Participació Ciutadana, que l'empresa instal·le en aquest microbús enganxes perquè els usuaris puguen transportar les seues bicicletes.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu