Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

1 de nov. 2012

Congrés comarcal del BLOC de la Marina Baixa 2012



El passat 29 d’octubre, a la seu del Col·lectiu del BLOC-Compromís d’Altea, va tindre lloc el Congrés Comarcal de la Marina Baixa amb la reelecció de Baltasar Ripoll Torres com a Secretari Comarcal

A l’acte assistiren afiliats de tota la Comarca, juntament amb els regidors que la formació té a Callosa d’en Sarrià i Altea, i una representació del grup simpatitzant de la Coalició Compromís Gent de Polop. També es van unir Ignasi Bellido -Secretari Territorial de l'Executiva Nacional del Bloc i Coordinador de Compromís per Alacant- i Àgueda Micó –Secretària d’Organització de l’Executiva Nacional del Bloc- per tal d’explicar els projectes a curt termini del Bloc, entre els quals destaca la consolidació de Compromís.

A banda dels informes del Secretari Comarcal ixent, també es va debatre sobre els textos aprovats en el passat Congrés Nacional del BLOC –on Enric Morera va ser reelegit com a Secretari General- i sobre el treball a realitzar d’ara endavant per a la seua aplicació a la comarca.

El Congrés va elegir per unanimitat l’Executiva Comarcal, que va quedar de la següent manera:
  • Secretari Comarcal: Baltasar Ripoll. - Altea -
  • Secretaria d’Organització i Finances: Maria Pérez Alvado – Altea.
  • Secretaria d’Acció Electoral i Implantació: Malena Soler.- La Vila -
  • Secretaria de Política Municipal: Vicent Llobell.- Callosa -
  • Secretaria de Comunicació: Imma Orozco.- Regidora d’Altea -
  • Secretari Bloc Jove: Joan Tasa – Callosa
També es va elegir Sònia Pérez, Paco Escortell i Joan Tasa com a representants de la Comarca en el Consell Nacional.

La prioritat d’esta nova executiva serà treballar coordinadament tots els temes urbanístics, d’infraestructures, sanitaris, educatius, mediambientals, econòmics, etc. que afecten a la Marina i per als quals comptaran amb el suport dels diputats i diputades de la Coalició Compromís i del seu diputat en Madrid, Joan Baldoví.
En eixe sentit, l’Assemblea va manifestar el seu suport unànim als treballadors de FGV i la seua defensa de la Línia 9 del TRAM com a infrastructura prioritaria per al desenvolupament turístic de la nostra comarca i la intercomunicació de la costa.

De la mateix manera, treballaran per reactivar alguns dels seus col·lectius, com el de la Vila o el de Benidorm, i implantar-ne de nous en les poblacions on encara no tenen representació.

Per últim, l’Assemblea Comarcal del BLOC va reafermar la seua aposta per fer forta la Coalició Compromís com a única alternativa real a les polítiques austericides del Partit Popular i a la contínua crisi interna del PSOE.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu