Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

10 de gen. 2013

Carlos Fabra diu que té una empresa que comprarà l'Aeroport de Castelló per 200 milions

El grup inversor vol posar en marxa la infraestructura el 30 de juny de 2013

L'obscur Carlos Fabra ha sorprés al món polític i empresarial en anunciar que ja té comprador per a l'aeroport sense avions de Castelló. Seguint la seua tàctica de menysprear als mitjans de comunicació, Fabra ha dit que no desvelarà el nom del comprador. I es que el president d'Aerocas no canviarà mai.

El president d'Aerocas, Carlos Fabra, ha anunciat este dimecres que la societat pública ha rebut una oferta d'un grup empresarial per comprar l'aeroport de Castelló per 200 milions d'euros. Amb aquesta oferta s'inclouen les inversions de l’interior, com també les dels voltants de la infraestructura.

Alhora, ha assenyalat que el grup inversor, el nom del qual no ha volgut revelar, preveu que l'aeroport estiga operatiu el 30 de juny de 2013. Fabra ha realitzat estes declaracions després de la reunió que ha mantingut hui a la Cambra de Comerç de Castelló amb el conseller d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, Máximo Buch, per informar-lo sobre la situació de la infraestructura.

Així, el responsable d'Aerocas ha manifestat que ara mateix s'està estudiant la proposta de compra i quan hi haja una resposta es donarà a conèixer, "doncs de moment la estan analitzant els tècnics de l'aeroport i de la Conselleria d'Economia", ha dit.

Marina Albiol (EUPV): “L’aeroport de Castelló ha sigut un desgavell generalitzat”

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, ha criticat el “desgavell generalitzat” que ha suposat la construcció de l’Aeroport de Castelló. “Al final no anem a tenir un aeroport públic sinó que acabarà en mans d’una empresa privada”, ha declarat Albiol qui també ha afegit que “esperem que tot el que ens ha costat aquesta infraestructura es recupere amb aquesta venda”. La diputada autonòmica ha destacat també la “mala imatge de Castelló” que ha transmès tot el procés de construcció de l’aeroport sense avions.   

Albiol ha instat al Consell a aclarir quin és el futur de l’empresa AEROCAS i, singularment, del seu president, Carlos Fabra. A més, la diputada autonòmica també ha demanat al Consell “transparència” i que es faça públic quin és el grup inversor que, suposadament, comprarà l’aeroport. Finalment, Albiol ha demanat que la venda “no supose un regal” i ha insistit en la necessitat de “recuperar tota la inversió de diners públics”.

FONT: La Veu PV

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu