Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 de gen. 2013

396 Aniversari de la Carta Pobla d'Altea


És la quarta edició d’aquesta ruta que a partit sempre per iniciativa privada

Un any més es convoca a tots els interessats a celebrar el seu natalici administratiu, que commemora que un 11 de gener de 1617 es ratificava la Carta Pobla que signaren els habitants i el senyor de la baronia per poblar la nova vila.

Juanvi Martín torna a organitzar, per quart any consecutiu, els actes commemoratius de l’aniversari de la Carta Pobla d’Altea. Com es habitual comptarà amb la col·laboració del grup de música tradicional Assambra, que s’encarregarà d’amenitzar el camí amb dolçaina i tabalet. 

Enguany l’historiador alteà ha preparat un recorregut especial: una Ruta per les places, des de l’antic llavador fins la plaça de l’Església, visitant l’antic nucli medieval de Bellaguarda i el poble de Dins d’Altea, acompanyats per la xirimita i el tabalet del grup Assambra.

L’acte començarà al Llavador a les 21:00h, on es repartirà una separata amb un plànol de la ruta i l'article Desenvolupament urbà i comerç a Altea. En acabar la volta es farà un col·loqui amb vi d’honor, cortesia de bodegues Borja Pérez, al restaurant ‘Cal y Canto’. A continuació, per als que ho desitgen, sopar i després lectura de la Carta Pobla i  la tradicional Ronda de guardia.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu