Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

8 de gen. 2013

"La Veu del País Valencià" comença a caminar

Amb l'inici del nou any ha encetat també singladura un nou diari digital en valencià. Segons informen al seu blog, La Veu del País Valencià naix apartidista i totalment independent de qualsevol grup comunicatiu, amb una línia editorial que es basarà en la defensa i exigència de 4 valors essencials: els drets humans; la pau i la no-violència; el respecte per la natura i el medi ambient; i la cultura, llengua, patrimoni i història del País Valencià. 

El mitjà pretén arribar a la part de l'opinió pública valenciana, conformada pels lectors en digital, que es situen ideològicament en la defensa de l'estat del benestar social, els serveis públics bàsics, les polítiques econòmiques alternatives a les neoliberals, la sostenibilitat ambiental i els valors propis del País Valencià. 

Per al seu finançament, La Veu del País Valencià proposa un sistema de micromecenatge  per patrocinar i formar part del projecte amb el lema “Un café al mes”. Es tracta d'un innovador format de microdonació, mitjançant el qual qualsevol ciutadà que s’identifique amb el projecte pot participar en la seua construcció.

Des de L'Expressió volem aplaudir l'aparició d'aquest nou mitjà en la nostra llengua i desitjar-li tota la sort del món. Benvinguts companys!.


FONT: Valencianisme.com / La Veu PV

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu