Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 de març 2013

Continua la llarga història del Front Litoral

Aprovat el plec de condicions i la modificació de crèdit per a adjudicar la redacció de la reforma del projecte del Front Litoral

L'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, va viatjar ahir fins a Madrid per a mantenir una reunió amb el Director General per a la Sostenibilitat de la Costa i del Mar del Ministeri de Medi ambient, Pablo Saavedra, juntament amb el Sotsdirector General per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz Cubillo, amb l'objectiu de conèixer de primera mà la situació en la qual es troba l'expedient de la remodelació de la façana litoral d'Altea. L'Alcalde d'Altea ha convocat aquest matí la Junta de Portaveus, per a informar als Grups Municipals del contingut de la reunió d'ahir. 

Durant el transcurs de la reunió a Madrid, Pablo Saavedra va informar a Miguel Ortiz que ja s'ha procedit a aprovar la modificació de crèdit necessària per a licitar la redacció de modificació del projecte, tal com ja havia acordat l'Ajuntament i el Ministeri de Medi ambient. Un acord mitjançant el qual el projecte es desenvoluparà en dues fases, ja que en primer lloc es durà a terme la regeneració de les platges i la creació de Passeig Marítim en aquelles zones on no existeix actualment; i, en segon lloc, l'execució de dos pàrquings subterranis, més el vial de comunicació entre tots dos i, a continuació, la construcció del Passeig Marítim. Així mateix, s'inclou una millora fonamental, com és l'eliminació de la grava de pica de pedrera, i la seua substitució pel cant rodat tradicional d'Altea, per a mantenir una de les principals senyals d'identitat de la nostra localitat.

En la reunió d'ahir, el Director General per a la Sostenibilitat de la Costa i del Mar també li va traslladar a l'Alcalde d'Altea que ja s'ha aprovat el plec de condicions necessari per a l'esmentada licitació i actualment ja s'estan rebent les ofertes. De fet, tal com va assenyalar Saavedra, està prevista l'adjudicació de la redacció del projecte modificat a principis del pròxim mes d'abril, mentre que la durada de la redacció del projecte té un termini previst de dos mesos (abril i maig). 


En aquest mateix sentit, segons el planificat, durant el mes de juny, s'informarà el projecte redactat pel Ministeri, de manera que, a principis del mes de juliol s'estaria en condicions de tenir ja un projecte informat i aprovat, llest per a iniciar la licitació de les obres. Per tot açò, tal com va manifestar Saavedra, les obres del Front Litoral podrien començar durant l'últim trimestre d'aquest mateix any, una vegada passat l'estiu i les Festes Patronals d'Altea. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu