Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de març 2013

Obrint Pas atura el vaixell

El grup valencià va anunciar ahir una aturada indefinida

Ahir va ser un dia trist per a la música en valencià. Obrint Pas, un dels bucs insignia de la música en la nostra llengua, anunciava a través d'un escrit que en acabar l'any 2013 aturava la seua activitat indefinidament.

El grup anunciava ahir al voltant de les 10 del matí a través de les xarxes socials i amb un escrit molt emotiu la decisió que havien pres de deixar, indefinidament, els escenaris per dedicar-se a la seua vida personal ja que “mai hem parat del tot, i ara necessitem aturar-nos, mirar què volem fer, i regenerar-nos a nosaltres” diu Xavi Sarrià.

Han descartat la possibilitat de enregistrar un altre disc sense trobar-se al 100%, però ens avisen que “encara que el grup no continue com a tal, nosaltres continuarem. El vaixell està ací”.

Han sigut 20 anys de batalles dalt dels escenaris, arribant a convertir-se en el grup de música en valencià més internacional, havent visitat decenes de paisos diferents entre els quals cal destacar Japó, Ecuador o Alemanya.

Aquest 2013 l’acabaran amb algun concerts ja confirmats i alguns que estan apunt de confirmar i que en breu faran públics, anomenant la gira ‘Seguirem’ en clara al·lusió a la seua decisió de seguir, d’una o altra manera, amb el projecte musical que els ha portat fins ací.

L’any 2014 sols faran dos actuacions que ja tenen contractades i que seran a Barcelona i València en format acústic. I asseguren que “A partir de 2014 s’obri una nova etapa per a nosaltres. No sabem si Obrint Pas salparà de nou o si no ho farà. Només sabem que tots aquests anys de somriures i ferides ens han fet ser els qui som ara. Ens costa dir-ho. Ens costa escriure-ho. I per això esperem retrobar-nos a la ronda de concerts d’enguany”. Amb estes paraules s’ha acomiadat el major grup que ha conegut fins ara la música valenciana.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu