Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

12 de març 2013

El pàrquing de l’Estació ja es troba operatiu


A les 80 places del pàrquing de l'Estació, se sumaran en breu altres 80 en la zona del Port

Les noves instal·lacions del pàrquing de l'Estació, que compta amb 80 places d'aparcament gratuïtes, ja estan disponibles per a tots els ciutadans que ho necessiten. Esta obra s’ha portat a terme gràcies a un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat. Aquest conveni estableix la cessió temporal, durant cinc anys, d'una parcel·la de 2.913 metres quadrats, mentre que l'Ajuntament ha dut a terme les obres necessàries per a l'adequació dels terrenys, així com la neteja dels mateixos. 

L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz, ha ressaltat que aquesta actuació respon a la necessitat de resoldre el problema de l'aparcament, “mitjançant solucions que passen per crear grans borses d'aparcament públic i gratuït en determinades zones d'Altea, per a poder facilitar l'accés als veïns, turistes i clients de les zones comercials de la nostra localitat”. 

Per la seua banda, l'edil d'Urbanisme ha remarcat que “des d'aquest equip de govern, amb fets concrets, estem aconseguint rehabilitar un espai urbà que estava completament degradat”. Carolina Punset ha recordat les iniciatives efectuades recentment en la zona per a aconseguir aquest objectiu, “com la catalogació de tots els immobles de l'Estació, per a protegir, conservar i posar en valor el que ja existeix; la demolició de la ‘Casa dels Mestres’; facilitar la rehabilitació d'immobles, com ‘La Campaneta’, així com els edificis annexos a ella; i el condicionament del Pàrquing de l'Estació, que és el que acaba de completar la regeneració de la zona”. 

Punset també ha anunciat que pròximament es va a dur a terme “una transformació del Pàrquing existent en el Port mitjançant la qual, amb una inversió mínima, anem a aconseguir 80 places més d'aparcament públic i gratuït, amb el que hi haurà 160 places en l'entrada sud, mentre que en l'entrada nord se senyalitzarà millor el Pàrquing del Mercat ambulant”. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu