Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de març 2013

El PSOE acusa al PP d’incomplir els compromisos amb el Front Litoral

“El PP torna a incomplir els seus compromisos amb el Front Litoral d'Altea” 

“Entenem que els alteans estiguen farts i la pèrdua de confiança que tenen amb aquest tema ja que són molts anys els que es porta tractant aquest projecte de gran importància per al nostre poble. Però és molt important fer un esforç més per entendre que situació estem, d'on venim i com el Partit Popular i Miguel Ortiz estan perjudicant els interessos del nostre poble”. 

En primer lloc cal recordar que el Govern del PSOE va deixar licitada i adjudicada l'obra per 13’6 milions d'euros al novembre de 2011, i que, si es va licitar i va adjudicar és perquè hi havia fons per a açò en 2011, ja que de no ser així, Intervenció ho hauria parat. Així doncs el Govern del PP es va trobar amb tot fet, els diners suficients per a començar les obres i la qüestió de l'aportació de cant rodat resolta, només faltava la signatura del contracte perquè començaren les obres. Parlem de desembre de 2011. En eixe moment l'empresa que anava a fer les obres ja s'havia posat en contacte amb nombroses empreses locals i de la comarca per a demanar pressupostos i portar treball i ocupació, però tot açò ja s'ha esfumat. 

“Com Altea no entra en les prioritats del PP i Miguel Ortiz prefereix ser submís i optar a llocs orgànics dins del partit per a tornar a altres responsabilitats supramunicipals”, es va decidir no portar tots eixos milions d'euros a Altea i es va anul·lar tot el camí recorregut amb conseqüències molt greus per al nostre poble. 

Per a eixir del pas que va suposar esta anul·lació, Miguel Ortiz es va comprometre al novembre passat a que “ l'adjudicació de les obres i l'inici de les mateixes, serien abans de finalitzar el primer semestre d'eixe mateix any” referint-se a aquest 2013. Com s'ha pogut comprovar un altre incompliment més doncs ara anuncien un altre retard més amb l'agreujant que el Projecte de Regeneració del Front Litoral no compta amb la suficients diners en els Pressupostos Generals de l'Estat. 

En resum, a dia d'avui tenim 13 milions d'euros menys en el nostre poble amb el que açò representa en aquests moments de dura crisi econòmica i el seu impacte en l'ocupació, tenim un problema creixent de salubritat en ‘el xarco’ d'Altea al que li falta molt poc perquè s’ompliga d'arena i llot, un passeig al que no se li dediquen els suficients recursos per al seu manteniment i que presenta una notable deterioració en alguns trams, i a mitjà termini seguim sense tenir una infraestructura que va a generar al nostre poble major encant i atractiu turístic, que recordem que és una de les nostres principals fonts de finançament.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu