Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de març 2013

Pla especial de seguretat per a Setmana Santa

La Policia Local inicia el ‘Pla de Seguretat Setmana Santa 2013’ 

Les vacances de Setmana Santa i Pasqua mobilitzaran des del dia 23 de març fins al dimarts dia de 9 d'abril del present any, a una bona part de plantilla de la Policia Local d'Altea, que vetlarà per la seguretat i el desenvolupament tranquil de la celebració dels diferents actes. 

Així mateix, es procedirà al tall de diferents carrers per a millorar la mobilitat de veïns i visitants perquè puguen assistir als actes religiosos, amb l'objectiu que tots els actes es desenvolupen amb total normalitat, prevenint qualsevol situació de risc que poguera causar alguna alteració greu al seu desenvolupament i la seguretat dels participants. En aquest sentit, el servei de la Policia Local mantindrà un dispositiu per a atendre els requeriments aliens als actes festius, sense que aquests es vegen minvats per atendre a possibles incidents, fora del dispositiu de seguretat en festes. 

De la mateixa manera, i com en anys anteriors, s'activarà el ‘Pla de Seguretat Setmana Santa 2013’, pensat per a fer front a la delinqüència, especialment a la referida a robatoris amb força en habitatges i establiments comercials i industrials. Per açò, durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua la presència dels agents de la Policia Local d'Altea serà més activa, incrementant-se els controls preventius. La finalitat és millorar la seguretat ciutadana i minimitzar els delictes contra el patrimoni, intensificant la presència policial en zones de risc tant en habitatges, zones comercials i urbanitzacions. 

Durant el temps de durada de la campanya, tots els torns de la plantilla policial mantindran una distribució territorial abastant els nuclis urbans d'Altea i Altea la Vella, així com les urbanitzacions i partides rurals, reforçant-se aquelles zones sensibles o que estadísticament han patit major nombre d'actes delictius. 

Aquest Pla de Seguretat porta aparellat un servei complementari que ofereix la Policia Local, que possibilita que aquells ciutadans que s'hagen d'absentar del seu domicili durant estes dates puguen deixar un telèfon de contacte on poder ser localitzats, en cas de produir-se qualsevol incidència en el seu domicili durant la seua absència. La recollida d'aquestes dades es podrà realitzar personant-se en les dependències policials situades en ‘Vila Gadea’ Pda. De l'Olla n2º-26 o bé en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, situada en la planta baixa de l'Ajuntament. 

Finalment, i com ja és habitual, des de la Regidoria de Tràfic i Seguretat Ciutadana es recomana a tots els assistents i participants en els actes religiosos que no utilitzen el vehicle privat per a desplaçar-se fins als punts de celebració dels mateixos, i que empren en el seu lloc els itineraris per als vianants i vehicles dels serveis públics.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu