Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 de març 2013

Les retallades en prevenció d’incendis afecten la seguretat de la Serra Gelada

El PSPV exigeix els mitjans "adequats i suficients" per evitar desastres en aquest paratge natural

El diputat del grup socialista en les Corts, Vicente Arques, va intervindre ahir en el ple per preguntar al conseller de Governació, Serafín Castellano, per la política de retallades en matèria de prevenció d'incendis, així com per les retallades de personal que ha dut a terme l'empresa de la Generalitat Valenciana, Vaersa, i pels greus efectes que aquestes mesures estan tenint sobre el manteniment i la seguretat del parc natural de Serra Gelada.


Així, el també alcalde de l'Alfàs del Pi, ha remarcat la importància de comptar amb els mitjans adequats i suficients per evitar desastres en aquest paratge natural, sobretot pel seu especial valor mediambiental i turístic.



En aquest sentit, Arques ha posat l'accent que el nombre de visitants del parc natural s'ha duplicat des de la realització de determinats projectes, com la posada en valor del far. Per aquest motiu, també ha insistit en la necessitat que el parc compte amb els tècnics necessaris per a dur a terme una correcta gestió "i no amb un únic tècnic a temps parcial compartit amb altres parcs, com ocorre actualment després de les últimes retallades que ha aplicat el Consell", ha apuntat.



De la mateixa manera, el diputat del PSPV-PSOE ha incidit en la necessitat de renovar el pla i les infraestructures contra incendis perquè les actuals daten de 2007. També tenim interés per recuperar plans com el PAMER, "que tant han contribuït al correcte manteniment de la zona, a més de servir per a crear llocs de treball".

FONT: La Veu PV

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu