Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 d’abr. 2013

Cultura presenta la XV edició de Balconades

Altea, l'Alfàs del Pi, Agost i Benimantell gaudiran d'aquesta manifestació cultural a l'aire lliure 

La regidora de Cultura Marga Riera, ha convocat la quincena edició de Balconades, que tindrà lloc del 19 de juliol a l'1 de setembre a Altea. Les pre-inscripcions per a participar en Balconades 2013 i la recollida de llenços es durà a terme en la Casa de Cultura del 2 de maig al 13 de juny. Una vegada realitzada la balconada, aquesta haurà de lliurar-se en aquest centre abans del 28 de juny. 

Com ha explicat Riera, podran intervenir tots els creadors que ho desitgen, sense distinció de nacionalitat, majors de 18 anys. La participació pot ser individual o col·lectiva. La tècnica i tema seran lliures, només condicionats al fet que la seua exposició en exterior siga viable –balconades del Casc Antic-. La selecció es regirà per nombre de balconades disponibles, si hi ha més obres que balconades, un tribunal seleccionarà aquelles que considere més adequades. 

Segons els detalls aportats per Marga Riera, la mostra estarà present també a l'Alfàs del Pi, Agost i Benimantell en els mesos posteriors a l'exposició d'Altea. 

Enguany com a novetat, s'amplia el període d'exposició que s'iniciarà el 19 de juliol. Marga Riera ha conclòs la seua intervenció agraint als veïns del Casc Antic la disponibilitat demostrada any rere any, en cedir les seues balconades perquè es puga dur a terme aquesta mostra d'art a l'aire lliure. 

Riera també ha reiterat la seua gratitud a totes les poblacions que col·laboren en el projecte i el seu interès per divulgar aquest esdeveniment cultural; a més de destacar la importància que en aquests moments té el conjuminar esforços entre tots amb la finalitat de promoure totes les iniciatives culturals.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu