Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 de maig 2013

El PSOE d’Altea demana explicacions a l’Alcalde

Bárcenas implica a l'Alcalde d'Altea Miguel Ortiz en el cas del finançament il·legal del PP 

El passat dia 24 d'abril de 2013, el Diari Informació en la pàgina 20 de la seua edició escrita, destapava baix el titular “Bárcenas implica a dirigents del PPCV”, del qual esta pàgina és va fer ressò, el fet que diversos càrrecs del PP valencià estaven implicats en el finançament il·legal del PP, i els noms del qual apareixien reflectits en els ja coneguts “Papers de Bárcenas”. 

L'ex-tresorer del Partit Popular Luis Bárcenas, ha destapat la major trama de corrupció i de frau fiscal de la democràcia en un partit polític, i ha posat de manifest que els càrrecs polítics populars, portaven dècades cobrant sobre-sous il·legals i finançant campanyes polítiques gràcies a les donacions d'empreses que evadien impostos i que blanquejaven capitals. 

I segons el diari alacantí, Gema Amor, la família Fabra, o Miguel Ortiz, apareixen com a donants en la informació aportada per Luis Bárcenas al jutge. Així, l'alcalde d'Altea i segons el Tribunal de Comptes, hauria donat 6.500 euros a la comptabilitat “B” del Partit Popular entre els anys 2009 i 2011. 

Les informacions esdevingudes han provocat un profund malestar i una gran preocupació entre les files del PSPV-PSOE d'Altea, per la qual cosa el Secretari General de l'Agrupació, Gustavo Cuesta, s'ha reunit amb el Portaveu Municipal, Eloy Hidalgo, amb la finalitat de valorar la situació i de compartir impressions. 

En la trobada, tots dos han coincidit que l'alcalde, Miguel Ortiz, hauria de comparèixer públicament al més prompte possible per a esclarir els fets i per a explicar o per a descartar, la seua implicació en el Cas Bárcenas i en la trama de finançament il·legal del Partit Popular. Cuesta ha afirmat que “Miguel Ortiz ha d'eixir a donar explicacions i a buidar com més prompte millor qualsevol ombra de dubte en aquest tema, sobretot perquè els ciutadans d'Altea tenen dret a saber la veritat".

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu