Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 de maig 2013

Cap de setmana complet per a joves a Altea

Activitats de tot tipus durant tot el cap de setmana per als més joves

L'Ajuntament d'Altea, a través de la Regidoria de Joventut, ha programat per aquest cap de setmana, del 3 al 5 de maig, tres dies replets d'activitats, totes gratuïtes, en el Centre Cultural Juvenil.

Tal com ha assenyalat l'edil de Joventut, Sebastián Gómez, la programació inclourà cinema, videojocs i monòlegs. A més d'altres activitats impulsades des de Joves Marina Baixa, com la jornada de ‘Paintball’ del dissabte 4 de maig.També durant el cap de setmana la Ciutat Esportiva acollirà la segona edició del torneig Marina Baixa Basquet Cup, que congrega a mes d'1.000 xiquets i xiquetes jugadors de bàsquet. 

Les activitats començaran el divendres a la nit, a les 21:00h, amb la retransmissió d'una pel·lícula d'animació apta per a tots els públics, ‘!Rompe Ralph!’, que es farà mitjançant un projector gegant en el Centre Juvenil. 

El dissabte, durant tot el dia, d'11:00h a 14:00h i de 16:00h a 21:00h hi haurà una jornada de videojocs, amb nombroses consoles Xbox 360 i competicions de diversos jocs, tant per a xiquets com per a xiquetes. El FIFA 13, PES 2013, Rock Band, Danse Central, Black Ops II, Kinect Sports, Lips…. seran uns dels molts jocs disponibles. 

I, per a finalitzar, el diumenge tindrà lloc una vesprada de monòlegs, a les 19:30h en el mateix Centre Cultural Juvenil, i que comptarà amb la participació de Jorge García, guanyador del concurs nacional de monòlegs i d'Oscar Lasarte, guanyador del premi jove promesa en el concurs nacional de monòlegs. 

Segons ha explicat Gómez, “una de les novetats de les activitats que realitzem és la col·laboració de les entitats i associacions juvenils d'Altea: Associació Drac Altea, amb la retransmissió de la pel·lícula (que habitualment fan les jornades d'Anime) i ACUDE amb el monòleg i els videojocs, una jove associació que porta realitzades moltes activitats en el centre. Cal destacar que aquestes dos associacions realitzen les activitats de forma totalment altruista”. 

Per a l'edil de Joventut, “volem repetir tant les jornades de cinema, els monòlegs i les consoles, encara que el nostre objectiu és poder innovar cada mes amb alguna cosa diferent. Depenent de l'èxit i la demanda de cada activitat anirem millorant l'oferta per a adaptar-la als joves. Cal destacar que és la primera vegada que es realitzen tantes activitats destinades i pensades especialment per als joves en un Centre fet especialment per a ells” a conclòs.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu