Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

15 d’abr. 2013

L’atur dóna un respir

El nombre d’aturats baixa en quasi 100 persones 

L’Atur dóna un respir per fi als ciutadans d’Altea i al seu govern gràcies a la temporada de setmana santa, la qual ha fet que les xifres d’atur es relaxen i baixen en 96 persones menys que l’anterior mes de febrer. 

Com ha succeït a tot l’estat les dades es suavitzen de forma significativa gràcies a l’ocupació creada gràcies a la setmana santa sobretot al sector servicis, que es el més beneficiat de les visites que ha rebut Altea durant les festivitats religioses. Tot i estes dades el sector servicis continua sent el més castigat superant els 1400 aturats. 

Al gràfic que acompanya la notícia es diferencien l’any 2012 (roig) i 2013 (blau) en el mateix període, durant el primer trimestre de l’any. A pesar de que les dades d’aquest any 2013 venien sent més demolidores que l’any anterior la baixada del mes de març ha sigut més gran que l’experimentada el 2012 i ha situat les dades a nivells de finals de l’any 2011. 

Tot i això el futur no pareix molt prometedor, vistos els antecedents dels altres anys i la situació en la que es troba actualment l’economia tot fa preveure que durant els pròxims mesos veurem com la situació de l’atura s’estabilitza fins arribar la temporada d’estiu on, presumiblement, es reduiran considerablement les xifres. 

A continuació podreu trobar el desglossament per sectors de les dades d’atur del mes de març: 

  • Agricultura: 65 
  • Industria: 104 
  • Construcció: 390 
  • Servicis: 1439 
  • Sense treball anterior: 73

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'explicació de la gràfica comparativa no es gens alenadora. La gran diferència entre la davallada de març d'aquest any i la de l'any passat es deguda principalment a que l'any passat la Pasqua va caure al mes d'abril.

Maria ha dit...

Si que es veritat, però de tota manera es pot apreciar que la davallada és més aguda aquest any deixant a banda de quan caiga la Pasqua. També es cert que quan més gran siga la baixada més gran i ràpida serà la muntada allà pel mes de setembre-octubre...

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu