Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 d’abr. 2013

Resultats del primer trimestre de l’any i canvi d’aparença

Han passat els tres primers mesos de l’any i fem balanç general · Hem aprofitat l’ocasió per a donar-li una nova imatge a la web 

El primer trimestre de l’any ha passat i es hora de fer balanç general, i per primera vegada hem decidit fer-ho cada trimestre de l’any i públicament per a que si algú ho desitja puga tindre fàcil accés a estes dades. 

El primer trimestre de l’any 2013 no podia començar millor, hem superat àmpliament les visites que vam registrar l’any anterior arribant a una diferència de 2.285 visitants més aquest any. 

Per mesos les visites mensuals s’han repartit de la següent manera: 
  • Gener - 2101 
  • Febrer - 1943 
  • Març - 1912 
Ens hem situat al voltant de les 2.000 visites úniques mensuals com es pot comprovar al gràfic que acompanya la notícia i a la informació que vos facilitem de manera escrita. Pel moment l’Expressió continua amb el seu lent però continuat ascens, encara que ens mantenim en una línia bastant recta. 

Aprofitant l’ocasió vam decidir renovar la imatge de la pàgina web, que durant diumenge vam començar a pujar al servidor i durant el dia d’ahir vam posar a punt. Pot ser que durant eixos dies els visitants es toparem amb alguns problemes d’accés a la web, cosa que es completament normal degut a les tasques de manteniment que s’estaven realitzant. 

Ara per ara ja tenim la pàgina completament carregada al servidor i no ningun usuari deuria experimentar cap problema al accedir o navegar per ella, de no ser així vos animem a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre mail per informar-nos dels problemes que heu patit per intentar resoldre-los quan abans. De pas també vos animem a que si trobeu cap objecte, enllaç, imatge i demés que no funcione correctament en aviseu per poder solucianar-ho de seguida. Esperem que disfruteu de la nova imatge de la web!

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu