Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

24 de maig 2013

Cap de setmana replet d'activitats per als joves

Cap de setmana juvenil, amb la I Trobada de Batukades i ‘Street Basketball’ 

Dissabte que ve, 25 de maig, l'Ajuntament d'Altea i el Club de Bàsquet Altea han organitzat una jornada de ‘Street Basketball’, per a animar als més joves a la pràctica d'aquest esport. Les categories que competiran en aquest esdeveniment són: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Junior. Tots els equips podran ser mixts.

Les competicions tindran lloc als voltants del Palau dels Esports, on s'ha adequat una zona amb dos mitjos camps de bàsquet i que responen a les necessitats i demandes de les AMPA i els practicants d'aquest esport. Unes instal·lacions per a fer esport a l'aire lliure. 

Les modalitats en les quals es podrà participar seran: Partits de Bàsquet 3 x 3, Concurs de Triples, Mats i Habilitats. L'horari previst de l'activitat és de 10:00h. a 14:00h. Les inscripcions es podran realitzar contactant amb el Club de Bàsquet Altea o en el Centre Juvenil cridant al telèfon 965841334. 

Paral·lelament a aquesta activitat, la Regidoria de Joventut, juntament amb ACUDE i Sonats Altea, durà a terme la I Trobada de Batukades Vila d'Altea. 

Aquest esdeveniment pretén ser un referent a nivell provincial i per a aquesta edició s'han inscrit un total de 8 agrupacions de tota la província. Amb al voltant de 100 persones participants. 

El programa comprèn un extens nombre d'activitats: Cercaviles, xarrades, demostracions, etc. La trobada donarà inici a les 12:30h en la Rotonda del Passeig amb una cercavila que portarà a totes les agrupacions fins a la Ciutat Esportiva, on es realitzaran la resta d'actes.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu