Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de jul. 2013

PP i Cipal privatitzen la gestió de Palau Altea

El Ple de l'Ajuntament acorda privatitzar la gestió de Palau Altea gràcies a PP i Cipal 

En el Ple celebrat el passat divendres 19 de juliol es va aprovar la tramitació de la gestió privada de Palau Altea per un termini de 4 anys. La iniciativa de l'Equip de Govern de Miguel Ortiz ha comptat amb els vots a favor del PP i de Cipal, l'abstenció de Compromís i els vots en contra del PSOE. 

El Palau d'Altea va costar en el seu moment al voltant de 9 milions d'euros, la qual cosa va suposar un arriscat macro projecte que va hipotecar les arques públiques de l'Ajuntament, i les conseqüències del qual continuen determinant el pressupost municipal a dia de hui. El PSOE d'Altea no entra a criticar la construcció del Palau, però si que entén que “una vegada realitzat, no pot cedir-se el patrimoni de tots els alteans a mans privades perquè puguen realitzar un negoci, i que l'empresa concessionària a la qual s'adjudique, compte a més amb una subvenció anual de 250.000 euros per part de l'Ajuntament. 

Per a la Regidora Socialista Paqui Crespo, “analitzant les dades objectives, no hi haurà cap estalvi ni per a l'Ajuntament ni per al poble d'Altea”, i “no es va a poder garantir que l'empresa triada puga millorar la qualitat del servei si no existeix en el plec, cap clàusula que especifique que únicament han d'optar a concurs les empreses de reconegut prestigi en la gestió i desenvolupament de les activitats pròpies del Palau”. El Portaveu Socialista Eloy Hidalgo, ha asseverat en la seua intervenció en el Ple que “açò és l'acta de defunció del model polític i econòmic dut a terme pel PP de Miguel Ortiz a Altea durant molts anys”. 

Després del Ple, el Secretari General del PSOE d'Altea Gustavo Cuesta, ha valorat al costat del seu Grup Municipal els acords adoptats i ha recordat que “el Palau d'Altea en 2008 amb el Govern Socialista d'Andrés Ripoll, va ser una referència cultural i va aconseguir ser la Seu del Circuit Teatral Valencià que més espectadors i recaptació va obtenir”, i ha declarat que “l'Ajuntament privatitzarà finalment el Palau d'Altea i li'l lliurarà a una empresa externa a causa de la incapacitat del seu equip de govern per a gestionar-ho i per a fer-ho rendible”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu