Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

29 d’ag. 2013

Les Festes Patronals al teu mòbil

L'Ajuntament dissenya una nova aplicació gratuïta de mòbil per a accedir a tota la informació de les pròximes Festes Patronals 

L'Ajuntament d'Altea, a través de la Regidoria de Festes, ha dissenyat una nova iniciativa per a accedir de manera senzilla, pràctica i gratuïta a tota la informació de les pròximes Festes Patronals en Honor al Santíssim Crist del Sagrari i de Moros i Cristians en Honor a Sant Blai. Es tracta d'una nova aplicació de mòbil, que s'ha desenvolupat en col·laboració amb l'Associació de Moros i Cristians Sant Blai i la Comissió del Crist 2013. 

La iniciativa ha sigut presentada aquest matí per l'edil de Festes, Marga Riera, juntament amb la presidenta de l'Associació de Moros i Cristians Sant Blai, Rosa Guillén, el Clavari de la Comissió del Crist 2013, Javi Serrat, i l'informàtic que ha desenvolupat l'aplicació, Julián Kohlmetz. 

L'aplicació ja està disponible a partir d'avui per a Android i dilluns que ve estarà en funcionament per a iPhone. Es descarrega, de manera gratuïta, accedint a la tenda d’aplicacions (App) de tots dos sistemes mitjançant les paraules Festes d'Altea, i té versió tant en castellà com en valencià.

D'aquesta manera tant veïns, com a turistes i visitants tindran a la seua disposició la programació completa dels actes festers, i la seua descripció dia a dia, així com els cartells de les Festes i els seus respectius protagonistes. 

Així mateix, aquest matí també s'han donat a conèixer els primers actes de les Festes Patronals. D'una banda, el Torneig 24 hores de Futbol Sala de l'Associació Sant Blai, que començarà aquest dissabte a la vesprada, a les 16:30h, en la Ciutat Esportiva, i el final del qual es disputarà el diumenge a les 19:00 hores; i d'altra banda, el Torneig de Pàdel del Crist, que tindrà lloc en el Club de Tennis del 6 al 15 de setembre.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu