Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 d’ag. 2013

Nou intent de revisió del PGOU

L'Ajuntament inicia una sèrie de trobades amb professionals, associacions i col·lectius per a analitzar conjuntament aquesta revisió 

L'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, es va reunir la passada setmana amb prop de 25 enginyers i arquitectes de la localitat per a analitzar conjuntament els treballs de revisió del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU). Es tracta de la primera trobada de treball, d'una sèrie que desenvoluparà a partir d’eixa data i durant les pròximes setmanes sobre el present i el futur d'Altea, arran de la revisió del PGOU. 

D'aquesta manera, Ortiz es reunirà, també, amb l'Associació de Constructors i Afins d'Altea (ACA); l'Associació d'Empresaris d'Altea (AEPA); Advocats, Administradors de Finques, Assessories i Gestories; col·lectius culturals; col·lectius esportius; Cooperativa Agrícola; Confraria de Pescadors; Associacions de Veïns; Associació de Veïns d'Altea la Vella; clubs nàutics, Club de Tennis; Club de Golf; Cooperativa d'Usuaris del Port d'Altea (Cupa), i Hospal. 

Així mateix, Ortiz ha assenyalat que “la revisió del PGOU, a més de l'opinió dels tècnics i experts que formen part de l'equip redactor, ha d'incloure els resultats obtinguts del debat obert entre la societat alteana”. Aquesta iniciativa s'emmarca en la línia de treball desenvolupada per l’equip de govern des de l'inici de legislatura, en el sentit de “millorar la gestió de l'Ajuntament, escoltant i atenent les demandes dels nostres veïns”. 

Segons ha explicat, la primera reunió s'ha mantingut aquest matí amb arquitectes, arquitectes tècnics, enginyers i enginyers tècnics que treballen a Altea o resideixen en la nostra localitat, “que porten aplicant el PGOU vigent durant els últims 30 anys, són els qui millor ho coneixen i saben quins són els seus defectes i com millorar-ho”. 

Durant les reunions, es farà lliurament als assistents d'una memòria USB amb el Document d'Inici, el Document de Referència, el Catàleg de Béns de Rellevància Local, el Pla de Participació Pública i l'Estudi del Paisatge.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu