Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 d’ag. 2013

Primera edició de 'Desconnecta, fes esport'

‘Desconnecta, fes esport’ serà la primera jornada esportiva nocturna organitzada per l'Ajuntament d'Altea 

Dissabte que ve 17 d'agost a partir de les 20:00 h. fins a les 03:00 h. la Regidoria de Joventut i Esports organitzarà la primera activitat esportiva nocturna en la Ciutat Esportiva d'Altea i en la qual comptarà amb la col·laboració dels Clubs Esportius d'Altea. 

Baix l’eslogan ‘Desconnecta, fes esport’ la Regidoria de Joventut i Esports pretén oferir una activitat alternativa als joves alteans i de la comarca i al mateix temps permetrà als Clubs Esportius organitzar els seus propis tornejos amb la finalitat de poder recaptar fons per a poder fer front a les despeses per a la Temporada 2013-14. 

Les activitats programades seran Zumba, Ball Modern, Salsa, Baxata, Cicle i Abdominals i Tonificació, totes elles instruïdes per professionals i totalment gratuïtes. 

D'altra banda, les competicions organitzades pels Clubs Esportius seran Basquet 3x3, Futbol 4x4, Voley 3x3,Handbol 5x5, Tennis de Taula i Skate i tindran un preu de 5 €/esport i persona. 

Una altra possibilitat, a part de les activitats programades i de les competicions organitzades seran els serveis complementaris amb els quals comptarà l'esdeveniment com la piscina gratuïta durant tota la jornada, futbolins, billar, dards, i una barbacoa. 

Finalment, destacar que hi haurà premis per a tots els finalistes de les competicions gràcies a la col·laboració de Prana Centre Bellesa, Hotel SH Vila Gadea, El Chiringuito i Deportes Corpus i per als guanyadors en categoria sènior els premis seran en metàl·lic.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu